Waarom jij gebruik moet maken van BlogExchange!

Linkbuilding is één van de belangrijkste onderdelen van Search Engine Optimization (SEO). Zonder linkbuilding is het vrijwel onmogelijk om hoge posities in Google en andere zoekmachines te verwezenlijken. Zoekmachines kijken onder meer naar de autoriteit van een website om te bepalen hoe hoog de desbetreffende website in de zoekresultaten wordt getoond. Linkbuilding helpt bij het verhogen van de autoriteit van een website. Hoe meer websites naar één specifieke website linken, hoe hoger de autoriteit van deze website wordt . Hoe hoger de autoriteit van een website, hoe hoger de website in de zoekresultaten van de zoekmachines komt te staan. 

De huidige manier van Linkbuilding kent veel obstakels. Deze obstakels zijn voor veel marketeers en website eigenaren zo groot dat ze niks aan linkbuilding doen. Dit is enorm zonde! Als je nieuw bent in de wereld van linkbuilding is het gemakkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien en linkbuilding al op te geven voordat je er aan begonnen bent. BlogExchange maakt linkbuilding gemakkelijk voor iedereen. 

(Wil je alle ins en outs van linkbuilding weten? Lees dan onze blog over linkbuilding.)

De huidige manier van linkbuilding kent 4 grote obstakels: 

  1. Het is een tijdrovend proces;
  2. Het is moeilijk (de juiste) linkpartners te vinden 
  3. Het is moeilijk overzicht te houden;
  4. Linkbuilding kan kostbaar zijn.

BlogExchange tackelt al deze obstakels en zorgt voor een eenvoudig linkbuilding proces. Door gebruik te maken van BlogExchange zijn deze obstakels verleden tijd!

BlogExchange zorgt voor enorm veel tijdbesparing 

De grootste ergernis bij linkbuilders is de tijd die het kost om een link te verkrijgen. Bij het huidige linkbuilding proces wordt er door de twee partijen die een link willen uitwisselen veel over en weer gemaild om tot een deal te komen. Dit proces kan dagen, zo niet weken duren. BlogExchange brengt voor beide partijen de ruil duidelijk in kaart. Door onder meer de domeinautoriteit per website te tonen. Zo zien beide partijen direct of de ruil, in verhouding en daarmee acceptabel is. 

Doordat BlogExchange beide partijen automatisch van alle belangrijke informatie voorziet die nodig is om een ruil te kunnen beoordelen, is de ruil velen malen sneller te realiseren.

BlogExchange maakt het makkelijk om linkpartners te vinden

Een probleem van veel linkbuilders en dan met name beginnende linkbuilders is het vinden van geschikte linkpartners. BlogExchange beschikt over een groot bestand aan partners. Het eindeloos zoeken naar geschikte linkpartners behoort met BlogExchange tot de verleden tijd. In de database van BlogExchange staan veel websites van linkbuilders waar jij jouw link of blog op kan plaatsen. Je selecteert zelf relevante websites en plaatst eenvoudig een aanvraag.

BlogExchange heeft waardevolle overzichten

Veel linkbuilders houden in Excel een overzicht met geruilde links en blogs bij. Dit gaat aan het begin, als er nog niet veel linkruils zijn gedaan goed. Naarmate er steeds meer linkruils gedaan worden, wordt het bijhouden ook steeds ingewikkelder. Daarnaast werkt elke linkpartner op zijn of haar eigen manier waarbij websites in verschillende bestanden worden bijgehouden, vaak zonder SEO kengetallen zoals DA- en PA-scores. BlogExchange toont alle websites waarop je een link of blog kunt ruilen in één overzicht. Daarnaast houdt het platform al je linkruils automatisch bij. BlogExchange creëert zo een handig overzicht met al je linkbuilding activiteiten.

Het plaatsen van links is met BlogExchange kosteloos

Veel website eigenaren vragen geld voor het plaatsen van een link of blog. Dit kunnen naarmate de domein autoriteit hoger is flinke bedragen zijn. Denk hierbij aan bedragen die starten bij € 100,- voor het plaatsen van één blog. Afhankelijk van de website waarvoor je aan linkbuilding doet en de branche waarin je actief bent, is een groot budget nodig om het verschil te maken in Google. BlogExchange gaat uit van het ruilen van links met gesloten beurzen. Deze wijze van linkbuilden is daarom kostentechnisch veel interessanter. 

Begin nu met BlogExchange

BlogExchange is het ultieme linkbuilding platform. Ga aan de slag met BlogExchange en scoor hogere posities in Google.  Het enige wat je nodig hebt is een Excel bestand of Spreadsheet met daar in de websites die jij beheert. 

Door gebruik te maken van BlogExchange geniet je van vele voordelen: 

  1. Linkbuilding is geen tijdrovend proces meer.
  2. Je vindt nieuwe linkpartners in een handomdraai.
  3. BlogExchange maakt linkbuilding overzichtelijk. 
  4. Onverwachte en hoge kosten behoren tot het verleden.

 

BlogExchange uitproberen

Ben je benieuwd naar BlogExchange en wil je het in de praktijk ervaren zonder ergens aan vast te zitten? Dat is geen probleem! Maak nu geheel gratis een Trial account aan en ervaar BlogExchange voor jezelf.